DOLAR 32,3375 0.17%
EURO 35,1621 -0.08%
ALTIN 2.240,61-0,12
BITCOIN 2081756-5,59%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • HESAP
Spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti

Spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti

ABONE OL
Ağustos 10, 2020 03:20
Spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun süredir kanser tedavisi gören Gönlüşen, 42 yaşında hayatını kaybetti. Emre Gönlüşen’in vefatı dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve kulüpler, başsağlığı mesajı yayımladı. TFF’nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Emre Gönlüşen’e Allah’tan rahmet; kederli ailesi, sevenleri, beIN Sports ailesi ve spor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.” denildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Medipol Başakşehir, sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla taziyelerini bildirdi.

Beşiktaş Kulübü’nün başsağlığı mesajında “Başarılı spor spikeri Emre Gönlüşen’i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Kulübü, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.” paylaşımı yaptı.

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, “Spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Emre Gönlüşen’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.” denildi.

x

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü de “Spor spikeri Emre Gönlüşen’i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Türk futbolunun başı sağ olsun…” paylaşımında bulundu.

AA

;

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.