DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20725110,77%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal medya fenomeni Buse Can kimdir?

Sosyal medya fenomeni Buse Can kimdir?

ABONE OL
Ocak 17, 2024 01:03
Sosyal medya fenomeni Buse Can kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Buse Can İstanbul doğumlu ve Beykent üniversitesi Grafik Tasarım bölümü mezunudur. Tiktok, Youtube ve İnstagram hesaplarında saç ve cilt bakımı videoları, kıyafet kombini tarzında paylaşımlar yapmaktadır. İnstagramda 200 bin takipçisi bulunmaktadır. Youtube da 30 bin takipçisi bulunmaktadır. İnstagramradaki kullanıcı adı busecanbc dir

Vatandaşlar tarafından merak edilen isimler arasında Buse Can geliyor. Peki, Buse Can kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sosyal medya fenomeni Buse Can’ın hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar…

BUSE CAN KİMDİR?

Buse Can 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Buse Can, Beykent Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’nden mezundur. Buse Can, Youtube, Tiktok ve İnstagram hesaplarında cilt bakımı saç bakımı, kıyafet kombini tarzında paylaşımlar yapmaktadır.

Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Buse Can ‘ın İnstagram’da toplamda 200 bin takipçisi bulunmaktadır. Youtube kanalında ise 30 bin abone bulunmaktadır.

Buse Can, Mesut Şeker in sahip olduğu Mica Reklam Ajansı  bünyesinde bulunmaktadır. Tüm reklam süreçlerini Mesut Şeker in yönetimindeki Mica Reklam Ajansı yönetmektedir. Kendisi ile iletişime geçebilmek adına Mesut Şeker in sahip olduğu Mica Reklam Ajansı ile iletişim kurulması gerekmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.